Новата V-класа

Голяма, колкото живота.

Животът е изпълнен със специални моменти и почти толкова уникален, колкото новата V-класа. Разработена, за да носи удоволствие и динамика при шофиране, тя доставя истинка любов към живота и пътя. Автомобил, който тежи на мястото си с характерния стил на Mercedes-Benz.

Очарование

Велик. Уникален.

Експресивна предница и неподражаем стил. Изпипан до последния детайл, автомобилът предлага многообразна концепция на интериора, като едновременно с това доставя впечатляващо удоволствие от шофирането. Няма да останете незабелязани независимо дали пътувате със семейството си или по бизнес.

Удоволствие от шофирането

Всеки километър е удоволствие.

Мощна и пъргава - комбинация, в която новата V-класа максимизира динамиката при шофиране и комфорта. Комбинира просторен интериор с уникална бързина - единствената по рода си ефективност среща отличното представяне. И все това, че нивата на шум остават ниски.

Адапривност

От простора идва и размерът.

Дали заради малките радости на ежедневието или просто за свободното време, новата V-класа  е готова на всичко. Има достатъчно място за всичко, което искате да вземете със себе си, плюс още стотици големи идеи, които да улеснят пътуването. Отделно отварящият се заден прозорец1  е само една от тях. И превръща товаро-разтоварването в детска игра.

1) Стандратно оборудване за V-класа AVANTGARDE, опция за V-класа.

Отговорност

Вече доставчик. На бъдеще.

Партньор, на който можеш да разчиташ. Асистиращите системи и тези за безопасност в новата V-класа максимално подпомагат водача във всички пътни ситуации. А с мощните и ефективни двигатели не забравя и отговорността си пред природата.

  • Новата V-класа. За живота. Отличителни характеристики
  • Новата V-класа. За живота. Отличителни характеристики
  • Новата V-класа. За живота. Отличителни характеристики
Споделяне

Споделяне

Покажете V-класата на своите приятели

Сваляне

Разгледайте галерията на новата V-класа

затвори